»ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ» Κ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

Η τρίτη συνεχόμενη πρόσκληση απο τον δραστήριο Κυνηγετικό σύλλογο της Δράμας  για  την διοργάνωση ενημερωτικής  ημερίδας  δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η ομάδα ενημέρωσης του περιοδικού »Κυνηγεσία & Κυνοφιλία» βρέθηκε λοιπόν στα  γνώριμα μέρη της Μακεδονίας, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα »Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του Ν.Δράμας.

Η εκδήλωση σημείωσε επιτυχία και το ενδιαφέρον των 120 και πλέον συναδέλφων κυνηγών κρατήθηκε αμείωτο καθόλη την διάρκεια της βραδιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς παρευρέθησαν ο καθηγητής Δασοπονίας του ΤΕΙ Δράμας, Δασολόγος-Μηχανολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Καραμπατζάκης Θεοφάνης ,ο  προιστάμενος του γραφείου  Θήρας του Δασαρχείου Δράμας κ. Λαφτσίδης Κων/νος ,  ο Δασολόγος του Δασαρχείου Δράμας κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος , ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καβάλας και κοσμήτωρ του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος κ.    Καλαΐντζίδης Κων/νος ,  o πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χρυσούπολης κ. Παπαθεοδώρου Κων/νος , ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Προσοτσάνης κ. Γαραμπέρας  Παντελής, και  ο γενικός γραμματέας του Κυνηγετικού συλλόγου της  πόλης Γκότσε της γείτονος χώρας Βουλγαρίας κ. Ivan Goranov.

Όπως πάντα στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου πολλοί τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα.

  Πλήρες ρεπορτάζ για την εκδήλωση στο τεύχος  Απριλίου του περιοδικού ”Κυνηγεσία & Κυνοφιλία”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: