ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ -ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2008

Την Μ.τετάρτη κυκλοφορεί  στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία.

Στο τεύχος Μαΐου μπορείτε να διαβάσετε όλες τις τελευταίες  εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας κυνηγετική δραστηριότητα, έτσι όπως διαμορφώνονται ,έπειτα απο τις ανακοινώσεις του αρμοδίου  υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Κιλτίδη, που έγιναν στην διημερίδα τις Δράμας  στις 30 και 31 Μαρτίου , αλλά και μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό μας ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Νίκος Παπαδόδημας.

Στον τομέα της κυνοφιλίας ο  εγχώριος αγώνας ντέρμπυ 2008 για τις αγγλικές φυλές φέρμας αλλά και οι  τελευταίες εξελίξεις  στα ελληνικά και διεθνή τερέν της αγωνιστικής κυνοφιλίας περιγράφονται με πλήρη ρεπορτάζ.

Το καθιερωμένο άρθρο για την μπεκάτσα για τους λάτρεις της βελουδομάτας  υπάρχει ακόμη και τον μήνα Μάΐο , όπως επίσης και δυο άρθρα για το λαγοκυνήγι και τα λαγόσκυλα.

Στο τεύχος Μαΐου επίσης μπορείτε να διαβάσετε δυο κτηνιατρικά άρθρα καθώς επίσης και δυο συγκριτικά τέστ όπλων, και ακόμη το καθιερωμένο άρθρο για την σκοποβολή, και στον τομέα του  αυτοκινήτου  την παρουσίαση της νέας BMW  Χ6.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: