ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ – ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας το  νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία.

Στο νέο πλούσιο τεύχος με 224 σελίδες θα βρείτε το πλήρες ρεπορτάζ της εκδήλωσης »Κάθε μήνα μαζί» που πραγματοποιήθηκε στην Χίο καθώς επίσης και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την νέα ρυθμιστική.

 Αναλυτικά άρθρα για τα θηράματα της έναρξης , καθώς επίσης για την πέρδικα , τον αγριόχοιρο , την μπεκάτσα , αλλά και ένα άρθρο για τον κυνήγι στην Ιρλανδία περιέχονται στην ύλη του νέου τεύχους.

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα βρείτε ρεπορτάζ απο τις διοργανώσεις των ομίλων καθώς και το καθιερωμένο άρθρο »Κυνοφιλία και Ιστορία»  και ακόμη ένα άρθρο για τους πρωταθλητές σκύλους.

Όπως πάντα  άρθρα για το λαγοκυνήγι και τα λαγόσκυλα και τα άκρως ενδιαφέροντα κτηνιατρικά άρθρα με πολύτιμες συμβουλές για την έναρξη του κυνηγίου.

Ένα άρθρο για τα φυσίγγια αλλά και δυο νέες παρουσιάσεις όπλων και ένα συγκριτικό τέστ περιλαμβάνονται στον τομέα της βλητικής , ενώ όπως πάντα μεγάλο ενδιαφέρον παρυσιάζουν τα καθιερωμένα άρθρα που αφορούν την σκοποβολή, το αεροβόλο , την τετρακίνηση και την θάλασσα.

Το περιοδικό όπως πάντα πλαισιώνεται απο την εφημερίδα των μικρών αγγελιών και επιπλέον απο ένα δωρεάν DVD το οποίο ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρείς τίτλους.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: