»ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ» ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο τεύχος  του περιοδικού Κυνηγεσία & Κυνοφιλία.

                 

Στο νέο τεύχος θα συναντήσετε πολλά και ενδιαφέροντα νέα άρθρα.

 

Στον τομέα του κυνηγίου  θα βρείτε ενδιαφέροντα  άρθρα για  την μπεκάτσα και τα μπεκατσόσκυλα μιας και ο Νοέμβριος θεωρείται ο μήνας της «βασίλισσας» αλλά συγχρόνως άρθρα για το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου.

 

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα συναντήσετε το τρίτο μέρος της συνέντευξης του «καθηγητή του αγγλικού σέττερ» Giuseppe Piz , ρεπορτάζ από τους Α.Κ.Ι  των ομίλων καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

 

Το τρίτο μέρος της σειράς του άρθρου «το θήραμα ως τρόφιμο» αλλά και ένα άρθρο για την διατροφή των κυνηγόσκυλων θα συναντήσετε στον κτηνιατρικό τομέα, ενώ στον τομέα του περιβάλλοντος το ρεπορτάζ από την ημερίδα που διοργανώθηκε στην Δράμα με σχετικό αντικείμενο.

 

Στον τομέα των όπλων και της βλητικής θα διαβάσετε το πλούσιο ρεπορτάζ  από την επίσκεψη του περιοδικού στον «ναό των όπλων» της Ιταλικής βιομηχανίας Beretta , ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ δυο όπλων καθώς και την παρουσίαση νέων τύπων φυσιγγίων.

 

Σκοποβολή και αεροβόλα είναι δυο τομείς οι οποίοι κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των αναγνωστών με λεπτομερή άρθρα ενώ αυτοκίνητο , θάλασσα και διάφορα άλλα θέματα  συμπληρώνουν τις διακόσιες και πλέον σελίδες του νέου τεύχους.

 

Επιπλέον εντελώς δωρεάν το τεύχος αυτό συνοδεύεται από ένα DVD με θέμα το κυνήγι του αγριόχοιρου , και  της μπεκάτσας , και όπως πάντα απο την εφημερίδα των μικρών αγγελιών.

 

Καλή  ανάγνωση. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: