»ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ» – ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία.

Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε το πλήρες ρεπορτάζ απο την εκδήλωση του »Κάθε μήνα μαζί» στις Σέρρες καθώς και το ρεπορτάζ απο την ημερίδα για την πάταξη της λαθροθηρίας.

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα διαβάσετε το τρίτο μέρος της συνέντευξης του Giuseppe Piz καθώς και ρεπορτάζ απο τις κυνοφιλικές εκδηλώσεις των ομίλων πόιντερ – σέττερ και επανιέλ μπρετόν.

Στον τομέα του κυνηγίου θα διαβάσετε όπως πάντα άρθρο για την μπεκάτσα , αλλά επιπλέον και άρθρα για την τσίχλα τον αγριόχοιρο, και τον λαγό συν τα καθιερωμένα άρθρα για τους ιχνηλάτες.

Ο κτηνιατρικός τομέας όπως πάντα περιλαμβάνει δυο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα τα οποία έχουν σχέση με την διατροφή του κυνηγετικού σκύλου και τις μυοπάθειες.

Στον  τομέα των όπλων και της βλητικής θα διαβάσετε το ρεπορτάζ απο την αποστολή του περιοδικού στο εργοστάσιο της  Fabarm , ενα ενδιαφέρον συγκριτικό τέστ δυο όπλων καθώς και δυο νέες παρουσιάσεις αυτογεμών.

Σκοποβολή , αεροβόλα , αυτοκίνητο και θάλασσα είναι τα τμήματα του περιοδικού που πάντα πλαισιώνονται απο αξιόλογα άρθρα.

Στο νέο τεύχος μαζί με το περιοδικό περιλαμβάνονται εντελώς δωρεάν ενα DVD με θέμα κυνήγι λαγού και υδροβίων , ενα ημερολόγιο για το 2009 και όπως πάντα η εφεμερίδα των μικρών αγγελιών.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Αρέσει σε %d bloggers: