ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ – ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί σε όλη την χώρα το πρώτο τεύχος του νέου έτους.

Στο καινούργιο τεύχος της Κυνηγεσίας και Κυνοφιλίας θα διαβάσετε όλη την επικαιρότητα , ρεπορτάζ απο την εκδήλωση του »Κάθε μήνα μαζί» που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα , και ενα άρθρο του Ευθύβολου που σχολιάζει την τρέχουσα κοινωνική επικαιρότητα.

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα βρείτε το τελευταίο μέρος της συνέντευξης του »καθηγητή του αγλικού σέττερ»   Giuseppe Piz , μια ακόμη συνέντευξη του νικητή του τροπαίου Saladini Pilastri 2008 ,  Domenica Pensa  , ενα άρθρο για την γενεαλογία των σκύλων και πολλά άλλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Το άρθρο που αφορά την μπεκάτσα και το κυνήγι της  περιλαμάνεται και σε αυτό το τεύχος καθώς ακόμη  και άρθρα για το κυνήγι του αγριόχοιρου και της τσίχλας.

Το κτηνιατρικό κομμάτι του περιοδικού όπως πάντα περιλαμβάνει εξαιρετικά άρθρα τα οποία αυτή την φορά εξετάζουν την διατροφή του κυνηγετικού σκύλου και το μεγάλο πρόβλημα με τις φόλες.

Στον τομέα των ιχνηλατών θα μπορέσετε να διαβάσετε ενα εξαιρετικό άρθρο για την απόδοση των λαγόσκυλων ανάλογα με τον τόπο κυνηγίου , και ακόμη αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν στον τομέα αυτό.

Στον τομέα των όπλων και της βλητικής θα βρείτε δυο νέες παρουσιάσεις όπλων καθώς και ένα συγκριτικό τέστ , και επίσης ενα άρθρο για την κατασκευή των κανών.

Σκοποβολή , αεροβόλο, αυτοκίνητο και θάλασσα είνια οι ενότητες οι οποίες και σε αυτό το τεύχος πλαισιώνονται απο χρήσιμα και πολύ ενδιαφέροντα άρθα καλύποντας όλο το φάσμα.

Το περιοδικό αυτό τον μήνα εντελώς δωρεάν περιλαμβάνει  και  μια εορταστική προσφορά με δυο  DVD με  θέμα το κυνήγι της μπεκάτσας και του αγριόχοιρου  πάντα στα Ελληνικά κυνηγοτόπια.

Όπως πάντα εντελώς δωρεάν περιλαμβάνεται και η εφημερίδα των μικρών αγγελιών.

Καλές γιορτές και καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: