ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία  στα περίπτερα όλης της χώρας.

Στο τεύχος του Φλεβάρη θα διαβάσετε το πλήρες ρεπορτάζ του »Κάθε μήνα μαζί» που πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο Αρκαδίας ενα ενδιαφέρον άρθρο για τα κυνηγετικά ατυχήματα καθώς και ένα εξαιρετικό άρθρο του »Ευθύβολου».

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα βρείτε ενα άρθρο για τον μεγάλο πρωταθλητή του παρελθόντος Crismani Dik , ένα  σημαντικό άρθρο για την λευκή φέρμα , το ρεπορτάζ απο το Ευρωπαικό πρωτάθλημα σέττερ μπεκάτσας , καθώς και ρεπορτάζ απο τους αγώνες των ομίλων.

Το κτηνιατρικό κομμάτι περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα άρθρα ενω στο κομμάτι των ιχνηλατών τρία επίσης εξαιρετικά άρθρα για τα λαγόσκυλα και το λαγοκυνήγι.

Στον τομέα των όπλων θα διαβάσετε το ρεπορτάζ απο την αποστολή του περιοδικού στο εργοστάσιο των όπλων F.LLI PIETTA , ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ δυο όπλων καθώς και την παρουσίαση ενός ακόμη νέου μοντέλου.

Αυτοκίνητο, σκοποβολή , αεροβόλο και θάλασσα  είναι οι τομείς που όπως πάντα  περιλαμβάνουν εξαιρετικά και σπουδαία άρθρα.

Στο τεύχος του Φεβρουαρίου το  περιοδικό σας προσφέρει εντελώς δωρεάν ενα DVD με θέμα το κυνήγι των υδροβίων και της τσίχλας καθώς και όπως  πάντα  άλλωστε την εφεημερίδα των μικρών αγγελιών.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: