ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα  όλης της χώρας το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία & Κυνοφιλία με περισσότερες απο διακόσιες σελίδες και πλούσια  ύλη.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε την ρυθμιστική απόφαση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009  για την νέα σεζόν κυνηγίου  2009 – 2010, και επίσης την απόφαση σταθμό που αφορά στην λειτουργεία της  ομοσπονδιακής θηροφυλακής,  καθώς και το πλήρες ρεπορτάζ απο την εκδήλωση του »Κάθε μήνα μαζί» που έγινε στα Ψαχνά Ευβοίας.

Στον τομέα της κυνοφιλίας  θα διαβάσετε το ρεπορτάζ  απο την αποστολή του περιοδικού στην Ιταλία για την διοργάνωση Setter Day που συγκεντρώνει  το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του σέττερ.  Στην  ίδια ενότητα θα βρείτε ενα άρθρο για την  πρωιμότητα του κυνηγετικού σκύλου , το ρεπορτάζ  απο την Εθνική έκθεση κούρτσχααρ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Στον τομέα των Ιχνηλασιών θα βρείτε ενα άρθρο για τους  λαγούς του καλοκαιριού  ενω στον τομέα του κυνηγίου θα βρείτε ενα πλήρες ρεπορτάζ  για το κυνήγι της έναρξης το πασίγνωστο ορτύκι ,με σκύλο φέρμας και την γνώμη ορισμένων  γνωστών επαγγελματιών εκτροφέων . Επίσης ένα άρθρο για το κυνήγι στην Πορτογαλί μια χώρα της Μεσογείου με πολλά κοινά στοιχεία στην κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία των δυο λαών , αλλά με  πολλά διαφορετικά στοιχεία που αφορούν την κυνηγετική  δραστηριότητα.

Στον τομέα της θηραματολογίας θα συναντήσετε την συνέχεια του  άρθρου για τις παράξενες μπεκάτσες ενω στον τομέα του περιβάλλοντος θα διαβάσετε ένα άρθρο για τον επαναπροσδιορισμό των καταφυγίων της άγριας ζωής.

Στο κτηνιατρικό κομμάτι του περιοδικού όπως πάντα θα συναντήσετε δυο άκρως εξαιρετικά και χρήσιμα άρθρα ενω στον τομέα των όπλων και της βλητικής  θα διαβάσετε ενα άρθρο για τα φυσίγγια της έναρξης, ενα συγκριτικό τέστ μεταξύ δυο  όπλων διαμετρήματος 20 καθώς και μια παρουσίαση ενός μοντέλου στο ίδιο διαμέτρημα.

Σκοποβολή και αεροβόλο είναι δυο τμήματα του περιοδικού που πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών  ενω  οι τομείς αυτοκίνητο  και  θάλασσα  πάντα περιέχουν εξαιρετικά και χρησιμότατα άρθρα.

Στο τεύχος Αυγούστου θα βρείτε εντελώς δωρεάν ένα  DVD με  ενα μεγάλο αφιέρωμα στον όμιλο πόιντερ -σέττερ και φυσικά όπως πάντα την δωρεάν εφημερίδα των μικρών αγγελιών.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: