ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία.

Στο ολοκαίνουργο περιοδικό το οποίο ξεπερνά τις  220 σελίδες θα βρείτε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα άρθρα.

Στις  πρώτες σελίδες θα διαβάσετε ολοκληρωμένη επίσημα την νέα ρυθμιστική καθώς επίσης και τα σχόλια του περιοδικού γαι τις επιμέρους ρυθμίσεις.

Πανδαισία κυνοφιλίας το τεύχος Σεπτεμβρίου με περισσότερα απο 12 θέματα ανάμεσα στα οποία η συνέντευξη του μεγάλου εκπαιδευτή Giorgio Baldoni , το εξαιρετικό  κυνοφιλικό σεμινάριο που έλαβε χώρα στην Σύρο , ρεπορτάζ απο τις εκδηλώσεις του Πόιντερ Σέττερ κλάμπ Ελλάδος καθώς και τα τελευταία νέα απο τον χώρο των κούρτσχααρ και των επανιέλ μπρετόν.

Στο κομμάτι των ιχνηλατών θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα για το λαγοκυνήγι ενώ στο έτερο κομμάτι του κυνηγίου θα διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα για το κυνήγι του αγριόχοιρου και της  πέρδικας.

Το τμήμα της κτηνιατρικής όπως πάντα άλλωστε περιέχει σημαντικότατα και διαφωτιστικά άρθρα ενω περνώντας στον τομέα των όπλων και της βλητικής θα διαβάσετε ενα συγκριτικό τέστ και δυο παρουσιάσεις νέων όπλων.

Αυτοκίνητο , θάλασσα και σκοποβολή είναι τα τμήματα που πάντοτε περιέχουν χρήσιμα άρθρα ενώ όπως πάντα θα βρείτε εντελώς δωρεάν την εφημερίδα των μικρών αγγελιών.

Η Κυνηγεσία και Κυνοφιλία στοχεύοντας πάντοτε στην ποιοτική ενημέρωση των αναγνωστών  και σε αυτό το τεύχος προσφέρει εντελών δωρεάν ενα DVD με θέμα το κυνήγι του λαγού και της πέρδικας.

Καλή  ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: