ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο τεύχος του περιοδικού Κυνηγεσία & Κυνοφιλία.

Με την κυκλοφορία του νέου τεύχους το ιστορικό περιοδικό κλείνει 50 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας στον Ελληνικό κυνηγετικό τύπο.

Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την νέα ρυθμιστική απόφαση  για το κυνήγι.

Στον τομέα της κυνοφιλίας θα διαβάσετε ένα άρθρο για το πόιντερ Ribot della Noce που πέρασε στο πάνθεο των μεγάλων πρωταθλητών του παρελθόντος, τα τελευταία νέα απο τους αγώνες των ομίλων πόιντερ – σέττερ , επανιέλ και κούρτσχααρ και τα ρεπορτάζ απο τα Πανευρωπαικά πρωταθλήματα  μπεκάτσας των σέττερ και των πόιντερ που έγιναν στην Ισπανία.

Στον τομέα των ιχνηλατών θα διαβάσετε άρθρα που αφορούν τους ιχνηλάτες σεγκούτσι και Ιστρίας  καθώς και άρθρα για το λαγοκυνήγι , ενω στο τομέα του κυνηγίου θα διαβάσετε άρθρα για το κυνήγι της βελουδομάτας, των υδροβίων ,του αγριόχοιρου και του αγρικούνελου.

Το κτηνιατρικό κομμάτι του περιοδικού περιλαμβάνει όπως πάντα εξαιρετικά άρθα τα οποία αυτό τον μήνα αναφέρονται  το μεν πρώτο στον ρόλο των γονιδίων και το άλλο  στην ώρα του φαγητού για τα κυνηγόσκυλα.

Συγκριτικό τέστ μεταξύ δυο όπλων για την μπεκάτσα παρουσίαση τριών  μοντέλων όπλων και ερωτήσεις – απαντήσεις είναι τα θέματα που θα διαβάσετε στον τομέα των όπλων και της βλητικής, ενω αεροβόλο , αυτοκίνητο και θάλασσα είναι οι τομείς του περιοδικού που πάντα περιλαμβάνουν  εξαιρετικά και χρήσιμα άρθρα.

Μαζί με το περιοδικό όπως πάντα περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν η εφημερίδα των μικρών αγγελιών ενω σε αυτό το τεύχος εντελώς δωρεάν δυο DVD με θέμα το κυνήγι του λαγού και η εκπαίδευση του λαγόσκυλου και ακόμη το κυνήγι της χήνας και της σαρσέλας.

Καλή ανάγνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: