ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ – ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

TEYXOΣ 591
Ιούνιος 2011

Από το βήμα του εκδότη

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της, έχει πάρει συγκεκριμένη θέση για το κυνήγι στην Ελλάδα και μάλιστα αφού εξέτασε πολύ προσεκτικά το νομικό της υπόβαθρο. Πέρα από κάθε αμφιβολία, η Ελληνική νομοθεσία για το κυνήγι, είναι από τις αυστηρότερες στην Ευρώπη.
Παράλληλα, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία, διαθέτει όλα τα 

Ο Ευθύβολος: Εγώ πρόλαβα και έφυγα…

Τον κλαίει η Κοκκινιά, τον κλαίνε τα Ταμπούρια και το Κερατσίνι. Αχ ψεύτη ντουνιά. Τέτοιος λεβέντης, τέτοιο παλικάρι, τόσο πηγαίος και απλός άνθρωπος δεν είχε φανεί ξανά στα μέρη μας. Με ένα δάκρυ έτοιμο να κυλήσει, με χέρι τρεμάμενο, θα σας διηγηθώ τι έγινε και κυρίως τι δεν έγινε και έφαγε η μαρμάγκα τον Ντομινίκ. 

Σεμινάριο ΟΚΑΔΕ για το αγγλικό σέττερ

Οι αξιόλογες δραστηριότητες του Ομίλου Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος συνεχίστηκαν και τον μήνα Μάιο με χαρακτήρα περισσότερο αποκεντρωτικό. Εκτός λοιπόν από τα σεμινάρια που γίνονται κάθε Δευτέρα στα γραφεία του ομίλου στην Αθήνα, αυτή την φορά πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη μια παράλληλη διοργάνωση διήμερης έκθεσης μορφολογίας, σε συνδυασμό με ένα σπουδαίο σεμινάριο για το αγγλικό σέττερ. 

Τα δικά μου..δικά μου και τα δικά σου..δικά μου

Είμαι φανατικός οπαδός της ιδέας για τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε όλοι οι όμιλοι Ιχνηλατών, προκειμένου να ανατρέψουμε το παράλογο και τριτοκοσμικό νόμο που ισχύει στην Ελλάδα για την ανάκληση της απαγόρευσης των αγώνων εργασίας και την καθιέρωσή τους.
Αν… λέω αν το καταφέρναμε, τα οφέλη θα ήταν πολλαπλά για όλους, κυνόφιλους, κυνηγούς, ομίλους, ερασιτέχνες εκτροφείς, επαγγελματίες εκτροφείς, εκπαιδευτές λαγόσκυλων, Ελληνική Κυνοφιλία…
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: